Erik, Alexandra
EUR 382,65 Ft
USD 363,69 Ft
9 °C
23 °C

Egy kardiológust indíthat a Fidesz Borkai helyett Győrben

2019.11.14. 14:42

Habár a kampányfinisben olyan képek és videók jelentek meg Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről, amin részt vesz egy jachton rendezett szexpartin, Borkai az önkormányzati választásokon ismét megszerezte a bizalmat, és polgármesterré választották. Csakhogy a politikus a múlt héten beadta a lemondását, így időközi választásra lesz szükség, amire a Magyar Hang és a hvg.hu értesülései szerint már meg is van a jelöltje a Fidesznek. Úgy tudják, egy keddi ülésen egy 57 éves kardiológus mellett döntöttek.

Dézsi Csaba András a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban dolgozik osztályvezető főorvosként, mellette pedig a Széchenyi Egyetemen oktat. 1994 óta a Fidesz önkormányzati képviselője, 2 évig pedig a helyi párt elnöke is volt, de Borkai érkezésével állítólag kiszorult a korábbi erős pozícióból. Noha a hvg.hu-nak több magas beosztású fideszes politikus is megerősítette, hogy Dézsit indítják majd az időközi választáson, a kardiológus-politikus erről még nem értesült. A hvg.hu-nak azt mondta, még nem érkezett hozzá felkérés, a pártvezetés állítólagos keddi döntéséről a laptól hallott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek