Volt barátja megtorlásától fél a brutálisan bántalmazott miskolci nő

2019.11.14. 19:43

Nem mondhatom, hogy megkönnyebbültem volna. Szerintem így még inkább megtorlásra számíthatok

- nyilatkozta az RTL Klubnak Orosz Bernadett csütörtökön, aki pár napja más eszköz híján Facebook oldalán osztott meg képeket a felismerhetetlenségig összevert arcáról.

Volt barátja, egy nyugalmazott alezredes verte meg brutálisan múlt szombaton, az ügyben eljáró nyomozó úgy fogalmazott a kihallgatása után,"ilyen brutális támadást nő ellen még nem követtek el".

A férfit mégis elengedték a kihallgatás után, a bántalmazott nő távoltartási kérelmét és személyi védelmét pedig elutasították első körben. „Nem vagyunk élettársak, nincs közös lakcímünk, de még csak egy városban sem élünk, ezért nem segíthetnek” - mondta az Indexnek a nő. 

Később aztán újabb adatok alapján mégis kezdeményezte a rendőrség a távoltartást. Mint kiderült, létezik egy olyan fajta távoltartás is, amit nem csak hozzátartozókra lehet alkalmazni akkor, ha feljelentés történt vagy büntetőeljárás folyik az ügyben.

A bántalmazott miskolci nő ennek ellenére még nem tudott megnyugodni, azt mondja,

egy lakhely- vagy településelhagyási tilalom, vagy még inkább őrizetbevétel lenne indokoltabb ebben az esetben, mert egy darab papír nem hiszem, hogy megóvhatna minket.

Arról is beszélt a híradóban, hogy a médiafigyelem nélkül szerinte ezt az eredményt se tudta volna elérni, és továbbra se lépett volna a rendőrség. 

Addig, amíg még vér nem folyik, nem lép a rendőrség vagy a hatóság

- állítja, majd hozzáteszi,

nagyon örülnék annak, ha minél hamarabb lezárulna az eljárás, hogy végre nyugodtan lehessen élni. A lelki felépülés nyilván csak azután fog tudni megkezdődni. 

Ahogy azt korábban megírtuk a 24.hu információi alapján, a Honvédelmi Minisztérium soron kívül megszüntette a férfi tartalékos katona szolgálati viszonyát. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport