Kirúgták munkahelyéről a barátnőjét brutálisan bántalmazó férfit

2019.11.16. 09:45

A Magyar Honvédség után, munkaadója is megszüntette a munkaviszonyát annak a férfinak, aki egy hete brutálisan összeverte barátnőjét egy bujáki hotelben. 

A Bors azt írja, hogy az 52 éves férfi egy sárospataki oktatási központban dolgozott, ahol ingyenes képzéseket kellett szerveznie, de a történtek után felmondtak neki. A lap munkatársa K. István céges telefonján a férfi egyik kollégájával beszélt, aki megerősítette, hogy a férfi már nem dolgozik náluk.

Orosz Bernadett Facebook-oldalán még hétfőn tette közzé az összevert arcáról készült fotókat.  A nő  az Indexnek azt mondta, a sokkoló képeket azért hozta nyilvánosságra, mert „nem volt más eszköz a kezében".

A bántalmazás után támadóját a rendőrség ugyan kihallgatta, de a nő először hiába kért távoltartást a férfi ellen. Később a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság mégis kezdeményezte a távoltartást. Ebben az esetben ez egyébként azért ment nehezebben, mert a nő és volt párja a támadás idején nem voltak hivatalosan élettársak, ezért nem tudták alkalmazni a párkapcsolati vagy családon belüli erőszakra vonatkozó távoltartást. Azonban létezik ennek olyan formája is, melyet nemcsak hozzátartozókra lehet kérni, ezt kérvényezték később a Pásztói Járási Ügyészségtől, ami most négyhavi távoltartás elrendelését indítványozta. 

 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport