Zsineggel fojtotta meg élettársát az albertirsai férfi

2019.11.29. 08:39

Frissítés:

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta annak az albertirsai férfinak a letartóztatását, aki egy családi veszekedés során élettársát megfojtotta, majd a holttestét elásta. A középkorú férfi 2019 augusztusában, a reggeli órákban, albertirsai házukban élettársával veszekedett. A szóváltás során élettársa közölte vele, hogy el akarja hagyni, amire a férfi egy zsineggel megfojtotta a nőt. Ezután a holttestet a szomszédos, üresen álló ház alagsorában elásta. A férfi később azt a látszatot keltette, mintha élettársa elköltözött volna tőle. A nyomozók a férfit emberölés  gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a gyilkosságért 15 évig tartó szabadságvesztést kaphat. 

Információk péntek reggelig:

A péntek reggeli hírek szerint részleges beismerő vallomást tett az az 56 éves férfi, akit a Pest megyei hatóságok az albertirsai családi ház pincéjében, elásva megtalált nő meggyilkolásával gyanúsítanak, írja a Bors a rendőrségre hivatkozva. Az albertirsai férfi az otthona melletti lakatlan ház alagsorában földelte el a nőt, akinek a holttestét szerdán – információnk szerint – egy keresőkutya találta meg

A csütörtöki hírek szerint a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, amiről a napokban dönt majd a bíróság. Úgy tudjuk, a gyilkossággal gyanúsított férfi egy ideig feleségével és későbbi áldozatával élt egy házban, de felesége elhagyta, a középkorú nőt pedig nyáron megölte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport