Teherautó zuhant az útról a Petőfi laktanya elé

2019.12.02. 14:51

Eddig tisztázatlan körülmények között hétfő délután 13 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi átszakította Budapest XI. kerületében a Nagyszőlős utcai felüljáró szalagkorlátját, majd a Budaörsi út 49. szám magasságában, a Petőfi laktanya közelében a Budaörsi útra zuhant, írja a rendőrség.

A balesetben az elsődleges információk alapján a tehergépkocsi vezetője megsérült. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a Budaörsi út balesettel érintett útszakaszát, a járműforgalmat rendőri irányítás mellett terelik.

A BKK nem sokkal 18 óra után bejelentette, hogy a műszaki mentés véget ért, de a környéken (az M1/M7 közös bevezető szakaszán, a Hegyalja úton, az Alkotás utcában, a Jagelló úton, a Villányi úton, a Karolina úton, a Nagyszőlős utcában) továbbra is araszol a kocsisor, ezért az autósok és a tömegközlekedést használók is megnövekedett menetidőre számíthatnak.

A 108E, a 139-es, a 140-es és a 140A autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik. A 139-es, a 140-es és a 140A autóbusz a Déli pályaudvar és a BAH csomópont között még a villamos megállójában áll meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport