Négy gyermeket hagyott maga után a férfi, akit viccből szigszalaggal kötöztek ki és úgy hagytak

2019.12.02. 05:54

A Blikk elment Nagylókra, ahol a helyi kocsmában nemrég tragédia történt: a kocsma egyik vendége elaludt, három másik pedig „viccből” odaszigszalagozta őt a székhez. Később elfelejtették kiszabadítani, az áldozat reggelre kihűlt, meghalt.

A Blikk megtudta, hogy az áldozatot Zsoltnak hívták, 43 éves volt, és négy gyermek apja. Közmunkásként dolgozott, már régebb óta nem tudott gondoskodni a négy gyermekéről, ezért a keresztanyjuk, Ramóna vette őket magához. „Amikor a kicsik megtudták, hogy az apjuk nincs többé, órákon át zokogtak” – írja a lap. 

„Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek” – mondta a Blikknek Ramóna. 

A Blikk megtalálta a szerencsétlenül járt férfi édesapját. Ő azt mondta, neki a pultos szólt másnap reggel, hogy a fia meghalt a kocsma teraszán. „Nem hittem neki, mondtam, ne hülyéskedjen ezzel. Aztán mások is megerősítették a hírt, de én még most sem hiszem el” – kesergett az idős ember.

A Blikk megkereste a kocsmát, a pult mögött ezúttal a tulajdonos állt. Ő nem akart nyilatkozni, és nem kívánta kommentálni azt sem, amit az újságírók hallottak a faluban. Eszerint a neki dolgozó pultosnő segítségnyújtás helyett fotózta Zsoltot, majd a felvételeket körbeküldte ismerőseinek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport