Megkötözte, kizárta, összeverte és csikket nyomott el élettársa testén egy Somogy megyei férfi

2019.12.05. 07:42

A sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy büntetett előéletű 27 éves férfi ellen, aki élettársát durván bántalmazta, majd a hideg ellenére a meztelen nőt kizárta a lakás céljára szolgáló építményéből, írja közleményében az ügyészség.

A férfi és a fiatal nő 2018 októberében ismerkedtek meg. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, így a nő korábbi életét – egyetemi tanulmányait, munkáját – feladva 2019 áprilisában a férfihoz költözött Kaposvár külterületére a vádlott által épített, félig földbe vájt komfort nélküli helyiségbe. A férfi nem dolgozott, a nő spórolt pénzéből éltek, mellette a férfi rendszeresen kábítószert fogyasztott. Ennek ellenére a sértett felnézett rá, utasításait elfogadta.

A vád szerint a férfi 2019 májusában az ágyban fekvő élettársával váratlanul közölte, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. Ezután kezeit összekötötte, testszerte ütötte, cigaretta csikket nyomott el a combján, majd az összevert, ruhátlan nőt a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta, majd megkötözve a sorsára hagyta. A nő ezután napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A történtek után a nőt hetekig kórházban ápolták pszichés állapota miatt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport