Gusztáv
-8 °C
-1 °C

A pornóiparban dolgozhatott a kormány legújabb kampányarca

2019.12.09. 09:51

Erotikakiállítások szervezésével és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozott korábban az a nő, aki jelenleg a kormány propagandaplakátjain szerepel, értesült a Narancs.hu több forrásból.

B. Erika ironikus módon épp a kormány családbarátnak mondott politikáját népszerűsíti, hiszen az „Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” feliratú plakátokon látható.

csaladplakat.png

A Narancs.hu úgy tudja egy névtelenséget kérő, a korábbi időszakból őt ismerő forrásból, hogy B. Erika 2008 és 2009 között Tomor Andrásnak dolgozott. Erről a lap megkérdezte Tomort, aki megerősítette értesülésüket. Mint mondta, valóban dolgozott neki, „kiállítás szervezésében, lányok szervezésében”. Mikor arról érdeklődtek, hogy a kiállításra vagy a filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt felelte, hogy „mindenféle feladatkörre”, és „ő koordinálta őket”.

Ahogy a „szakmában” hívják, „Pornós Tomor” a rendszerváltás után kezdett pornófilmeket gyártani Tom-Média nevű cégével, valamint 2005-től kezdődően az Erotika Expo, illetve az Erotika Parádé nevű rendezvényeket is ő szervezte.

A lap megkereste B. Erikát is, aki tagadta, hogy Tomornak dolgozott volna. Azt viszont elismerte, hogy egy barátnőjén keresztül valóban ismerte a pornóproducert, „ha volt kiállítás, akkor kinéztünk rá”, de azt is hozzátette, sosem dolgozott a pornóiparban. Hangsúlyozta, ő családos anyuka.