Piroska
-11 °C
-2 °C

Segíteni akartak egy árokba borult autóson, beléjük csapódott egy másik kocsi a 25-ös főúton

2019.12.14. 14:35 Módosítva: 2019.12.14. 17:10

Azért álltak meg, hogy egy árokba borult autó soofőrjén segítsenek annak a kocsinak az utasai, akikbe, egy harmadik autó csapódott szombaton kora délután a 25-ös főúton, Eger térségében, értesült az Index.

Soltész Bálint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek megerősítette a hírt. A szóvivő hozzátette, hogy a balesetben összesen öten sérültek meg, a helyszínelés pedig jelenleg is tart.

Az Agria Tv több fotót is közölt a baleset helyszínéről, melyhez több mentőhelikopter is érkezett. Úgy tudjuk, három személy állapota életveszélyes. Kerestük az Országos Mentőszolgálatot, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

A súlyos balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az utat a mentés idejére teljes szélességében lezárták, írja a Katasztrofavedelem.hu

A balesetről az OMSZ a következő tájékoztatást adta: A balesetben hatan sérültek meg, a helyszínre hét mentőautót és három mentőhelikoptert riasztottunk.

Egy nő és két férfi súlyos koponya-, mellkas- és egyéb sérüléseket szenvedett, őket a mentőhelikopterek a budapesti Honvéd kórházba, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték. Három további sérültet – szintén egy nőt és két férfit – törésekkel, zúzódásokkal mentőautók vittek az egri kórházba. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport