18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Karddal támadtak egy férfire Százhalombattán

2019.12.15. 12:55

Egy egészen szürreális videó terjed az interneten, olvasónk hívta fel rá a figyelmünket. Bár a szereplők arcát kitakarták, és nincs hangja a felvételnek, a fő részletek jól kivehetőek.

Négy férfi, egy nő és egy kisgyermek áll valahol Százhalombattán, mellettük több kocsi is parkol. Egyszer csak megérkezik egy autó, kiszáll belőle a feldúlt sofőr, és azonnal előránt egy kardot, amivel elkezd bőszen hadonászni. Mivel nincs hang, nem tudni, miről vitatkoznak, de a gesztusokból jól látszik, hogy ordibálnak egymással.

Az egyik férfi megpróbálja csitítani és lefogni a támadót, egy pillanatra úgy tűnik, hogy visszaszáll az autóba, de aztán hirtelen meggondolja magát, megkerüli az autót, és a kard lapjával arcon üti a csoport egyik tagját, aki ettől megszédül, és nekiesik az autó oldalának. 

Meglehetősen furcsa az egész jelenet. Az is, ahogy a sérült férfi elesik, és az is, hogy társai csak végignézik az egészet, és másodpercekig nem mozdulnak felé. Hosszas vitatkozás követi még a kardcsapást, amiből nem hallani semmit, de az látszik, hogy a nő egy ponton berúgja a parkoló autó ajtaját.

A fedélzeti kamerával rögzített videót feltöltő autószerelő arról ír, hogy felvételen látható nőt átvágta egy százhalombattai autókereskedő, és műszaki hibás járművet adott el neki. Mikor diagnosztizálták a hibát, a nő kérésére közösen visszamentek a kereskedőhöz, hogy közöljék vele a problémát. A kereskedő állítólag "alpári módon" kizavarta őket, és ezután nem sokkal érkezett meg a karddal fenyegetőző férfi, akivel a videón is látható incidens történt. 

Megkeresésünkre a Érdi Rendőrkapitányság megerősítette, hogy Bűnügyi Osztályuk "felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt indított eljárást." Azt írják, az elkövetőt a helyszínen előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport