18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Láthatáson voltak a gyerekei a győri férfinél, aki agyonverte őket

2019.12.16. 05:20

Pénteken láthatásra vitte a szombathelyi édesanya, a 31 éves H. három gyermekét a Győrben élő apjukhoz.  Vasárnap délután ment értük, de zárt ajtó fogadta. Sokáig csengetett, telefonon is hívta a férjét, de nem volt reakció. Végül a legkisebb, hatéves gyermeke kiszólt az ajtón, hogy két testvére az ágyon fekszik, és vérzik a fejük. A nő riasztotta a rendőrséget, ők törték be az ajtót. A férfit az udvari melléképületben holtan találták a rendőrök, felakasztotta magát.

Ilyen borzasztó részleteket tudott meg a Blikk arról a tragédiáról, amiről vasárnap beszámoltunk: Győrben egy férfi két gyermekét megölte, majd magával is végzett

emberölés 1 (1)
Fotó: Police.hu

A két áldozat egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú.

A férfiről a Blikk megtudta, hogy korábban erőszakos bűncselekmény miatt került börtönbe, ahonnan nemrégiben szabadult.

A 112Press információi szerint a győri gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A bíróság öt év börtönre és öt év közügyektől való eltiltásra ítélte a férfit, de jó magaviselete miatt néhány hónapja szabadult, majd Győrbe költözött. A 112Press úgy tudja, nem tiltották el a férfit a gyerekektől, akik most voltak nála először szabadulása óta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport