Lázár: Változásra van szükség a Fideszben

2019.12.18. 16:03

Éves összegzést tartott Lázár János a hódmezővásárhelyi Rádió 7 nevű adó műsorában. A térség országgyűlési képviselője elsősorban helyi kérdésekről mondta el a véleményét, például hogy nem tragédia szerinte, hogy veszítettek Hódmezővásárhelyen, sok sikert kívánt az új vezetésnek, majd megjegyezte, hogy a városházán "többségben vannak azok, akiknek fogalmuk sincs merre menjen tovább a város". 

A Vasarhely24.hu beszámolója szerint az előző Orbán-kormány Miniszterelnökséget vezető minisztere röviden kitért az országos helyzetre is. Szerinte ki kell mondani, hogy a Fidesz elvesztette az önkormányzati választásokat, változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában is - mondta. 

A politikus szerint a fiatalok felé kell fordulni, a következő választásra ugyanis 500 ezer új szavazó lesz az országban. Arról, hogy a Fideszben és környékén egyre többen mondják, hogy a párt kezdi elveszíteni a hangot a fiatalokkal, itt írtunk bővebben. A politikus arról is beszélt, hogy a Fidesz akkor juthat sikerre 2022-ben, ha meghallja az emberek problémáit.