Egy férfi megölte élettársát, és magára gyújtotta a házat Mélykúton

2019.12.19. 05:39 Módosítva: 2019.12.19. 11:35

Egy 27 éves férfi megölte élettársát Mélykúton, majd úgy akart öngyilkos lenni, hogy magára gyújtotta a házat, írja a Police.hu. A Baon.hu úgy tudja: az eset az áldozat húgánál történt, akivel együtt a házban volt két gyerek is. Ők kimenekültek az épületből.

A megyei hírportál, a Baon.hu meg nem erősített információi szerint a nő szerda este a húgához menekült élettársa elől, akivel otthonukban összevesztek. A férfi azonban követte és folytatódott a veszekedés, írja hírösszefoglalójában az MTI.

A 27 éves garai férfi a házban szíven szúrta 30 éves élettársát, majd a nyakán is vágást ejtett. A férfi ezután véget akart vetni saját életének is. Felgyújtotta a házat, majd megpróbált öngyilkos lenni, több vágást is ejtett a hasán.

Az égő házban - ahol egy gázpalack is felrobbant - volt az áldozat húga és annak két kisgyermeke is. Nekik sikerült kimenekülniük az égő épületből. Amikor a tűzoltók a helyszínre értek, már az egész nyolcvan négyzetméteres ház lángokban állt.   

A tűzoltók kivitték a nőt és a férfit az égő házból, majd a férfit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport