Erik, Alexandra
9 °C
18 °C

Autógumikat, redőnydarabokat, műszerfalat szórt szét az erdőben, elkapták

2019.12.21. 10:30

Egy 22 éves nagykanizsai férfi ellen folyamatban lévő eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a napokban a zalai rendőrök erdőben illegálisan lerakott szemete ügyében, írja a police.hu.

Bejelentés alapján tartottak ugyanis szemlét a rendőrök 2019. tavaszán Zalaszentbalázs külterületén egy erdős területen, mivel ott ismeretlen személy vagy személyek illegálisan hulladékot helyeztek el. A helyszínen nagy területen szétszórva

autógumikat, redőnydarabokat, gépkocsi műszerfalat, elektronikai panelokat, műanyag szemetet és egyéb vegyes települési hulladékot találtak.

A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki a hatóság egy 22 éves nagykanizsai férfi, aki beismerte, hogy az ismerősétől elhozott hulladékot ő helyezte el az erdőben. A nagykanizsai rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban megküldték a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.