16:00, November 30.
Ausztrália 1
Dánia 0
al-Dzsanúb Stadion D csoport
16:00, November 30.
Tunézia 1
Franciaország 0
Education City Stadion D csoport
20:00, November 30. ÉLŐ
Lengyelország 0
Argentína 0
974 Stadion C csoport
20:00, November 30. ÉLŐ
Szaúd-Arábia 0
Mexikó 0

Kommentben faszszopózza a jobbikos Jakab Pétert egy sümegi fideszes képviselő

2019.12.29. 10:38

Trágár hozzászólással látta el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő egyik Facebook-bejegyzését Remete József sümegi önkormányzati képviselő. A fideszes politikus privát Facebook-profiljával kommentelt a nyilvános videó alá (a hozzászólás cikkünk megjelenésekor még elérhető volt, ám később eltűnt, így csak fotók őrzik emlékét), ugyanakkor egy másik kommentelő felhívta a figyelmét arra, hogy ez a stílus nem feltétlenül méltó egy város képviseletét ellátó közszereplőhöz.

Remete hozzászólását képtelenség lenne az eredeti megfogalmazásnál tömörebben összefoglalni:

jakabsumegifideszeskritikusa

Az esetre Kovács Mihály, az Élhetőbb Városért Egyesület elnöke, az ellenzék októberi közös polgármesterjelöltje hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán, kifejtve, hogy szerinte az, hogy egy megválasztott önkormányzati képviselő (aki Sümegen a polgári, keresztény oldalt képviseli) nyilvánosan ilyen stílusban mutassa meg személyiségét és véleményét, legalábbis elgondolkodtató.

Remete ugyanis nemcsak Sümeg fideszes önkormányzati képviselője, hanem a város honlapja szerint az önkormányzat vezető tisztségviselője is, méghozzá több poszton. A kormánypárti politikus az önkormányzat gazdasági bizottságának elnöke, de tagja az egészségügyi és szociális, valamint az ügyrendi bizottságnak is.

A hozzászólásról írásban megkérdeztük a fideszes képviselőt is, amint válaszol, frissítjük cikkünket.  • Tippek
  • Hírek