Mihály
2 °C
16 °C

Csak egy óráig rabolná Orbán idejét Putyin kedvenc magyar szervezete

2019.12.30. 12:02

A Honfoglalás 2000 nevű, vállaltan jobboldali és oroszbarát civil szervezet az MTI-hez eljuttatott közleményben hívta meg nyilvánosan a "Miniszterelnök Urat", azaz Orbán Viktor a saját taggyűlésére.

"A meghívás elfogadása nem elsősorban az egyesület tagjainak megbecsülését jelentené, hanem a nemzeti elkötelezettségű civil szervezetek számára lenne egy nemes gesztus, ugyanis úgy érzik: kissé mostoha-gyerekként kezeli a politika társadalmunk e jelentős csoportját" - írta a szervezet.

A "honfoglalók" hangsúlyozzák, hogy a taggyűlésükön mintegy negyvenen ("tagjaink illetve legbizalmasabb barátaink") vennének részt és az "egy óránál tovább nem venné igénybe Orbán Úr idejét".

De az se baj, ha nem Orbán megy, hanem küld valakit maga helyett.

"Tisztában vagyunk a Miniszterelnök Úr számos programjával, elfoglaltságával, ezért örülnénk akkor is, ha maga helyett valaki más tisztelne meg bennünket. A taggyűlésen csak egy-két általunk meghívott sajtómunkatárs jelenlétére számítunk!" - írták a közleményben (levélben), majd sikerekben gazdag új évet kívántak a Miniszterelnök Úrnak.

Ön mit tenne a Miniszterelnök Úr helyében?

  • 606
    Naná, hogy elmennék!
  • 316
    Dehogy mennék el!
  • 284
    Elküldenék magam helyett valakit.