Szigetelőszalagos emberölés: letartóztatták a nagylóki kocsma pultosát

2020.01.09. 09:50

A nyomozási bíró döntése nyomán elrendelte Székesfehérvári Járásbíróság annak a nagylóki pultosnak a letartóztatását, aki három másik társával, köztük egy önkormányzati képviselővel leitatott egy 42 éves családapát a helyi kocsmában, majd ezután végignézte, ahogy a férfit a teraszon, két szék közé bekötözik a tőle vásárolt szigetelőszalaggal. A nő ezután, írja az ügyészség.hu,  

mobiltelefonjával a megkötözött sértettet lefényképezte, majd a képet az ismerőseinek elküldte. A fényképfelvétel egy internetes közösségi oldalra is felkerült. A négy gyanúsított a zárást követően a helyszínről együtt távozott, azonban az alvó, megkötözött sértettet magára hagyták.

Az ittas, alvó férfi az éjszaka során megpróbált kiszabadulni a kötözésből, ám a székekkel együtt felborult és a terasz padlójára esett – hajnalra pedig kihűlt, és életét vesztette.

Három további gyanúsítottat már decemberben elején letartóztatták. Egyikük egy 30 éves önkormányzati képviselő, aki pár éve belügyminiszteri elismerést is kapott a település sikeres közmunkaprogramjáért, amiben egyébként a megkötözve magára hagyott áldozat is dolgozott.  

A járásbíróság döntése ellen fellebbezett a nő és védője, így az nem végleges, írja a 24.hu.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport