Egy család vert agyon egy dunavarsányi férfit szilveszterkor

2020.01.12. 11:12

"Szilveszterkor meghalt egy 56 éves dunavarsányi férfi. Négy nappal később megtalálták holttestét, további öt napra rá kiderült, megölték, a Pest megyei rendőröknek azonban csak 24 óra kellett a tettesek azonosításához és elfogásához"

- kezdi vasárnapi bejegyzését a rendőrség.

2020. január 4-én otthonában családtagjai holtak találtak egy 56 éves dunavarsányi férfit. A helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás indult az elsődleges orvosi vélemény szerint a 2019. év utolsó napján, a szilveszteri buli közben bekövetkezhetett halál körülményeinek tisztázására.

Az igazságügyi szakértő bevonásával végzett boncolás alkalmával öt nappal később a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek, ezért az eljárást immár a büntetőeljárás szabályai szerint, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a Pest megyei életvédelmi nyomozók.

A rendőrök 24 órán belül azonosították és elfogták a gyanúsítottakat.

A bűncselekményt nagy valószínűséggel hárman követték el:

  • a 36 éves B. Krisztián,
  • élettársa a 41 éves N. Károlyné,
  • és fia, a 18 éves N. Tamás

Körözést adtak ki ellenük, miközben kapcsolatrendszerüket igyekeztek minél szélesebb körben feltérképezni. Így jutottak el a Komárom-Esztergom megyei Naszály településre, ahol késő este egy Kinizsi utcai háznál, egy Suzuki körül két, ismerősnek tűnő férfit láttak meg. A járműbe szálló és azzal elinduló két férfi útját egy Pest megyei nyomozókkal teli rendőrautó állta el.

Image4 m
Fotó: Police.hu

B. Krisztián és N. Tamás kezén már bilincs volt, amikor az erősítésként megérkező komáromi és további Pest megyei rendőrök a házból felszólításra kilépő N. Károlynét elfogták. A bujkálásra használt házat ezek után átkutatták, és számos, a megölt dunavarsányi férfi otthonából származó mobiltelefonokat, ékszereket, élelmiszert lefoglaltak. Miután kiderült, hogy a Suzukit lopás miatt körözik, azt is lefoglalták.

B. Krisztián, N. Károlyné és N. Tamás tiborszállási lakosok ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - folytatja a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya, írja a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport