Számokat húztak az ötöslottón

2020.02.01. 20:28

Nehéz racionálisan gondolkozva megérteni, hogy mégis mi kell még a magyar lottózóknak ahhoz, hogy képesek legyenek megnyerni végre az ötöslottót. Mától fogva azt is ki lehet jelenteni, hogy szerencsejáték monopóliumunkon nem múlik, ők tényleg mindent megtesznek,

ezeknél egyértelműbb számokat már gyakorlatilag lehetetlen kihúzni. 

  • Először is például kihúzták az 5-öst. Az ötöslottónál, hahó! 
  • Aztán ott van a 18-as. Azt mindenki tudja, hogy 18 év felett lehet csak szerencsejátékban részt venni, ott ordít a szám minden lottószelvényen, ráadásul bekarikázva. Aki még ezt se találta el, azon az se segítene, ha előre megmondanák neki a nyerőszámokat.
  • Ezt tényleg nehéz elhinni, de kihúzták a 80-ast. Ha már az ember megtette a 18-ast, onnantól szinte üvölt, hogy 1 helyiértékkel kell a 8-ast elmozdítani, 0,8 meg nem lehet, úgyhogy marad a 80.
  • Vegyen egy nagy levegőt, mert igaza van, az a következő. A 76-os. Ezt magyarázni se kéne, de ma már semmin nem lepődik meg az ember, úgyhogy álljon itt, hogy 8 mínusz egy az 7, mínusz még egy az 6. 76.
  • Tényleg második osztályos a matek, ennyit azért még kéne tudni, hogy 76 mínusz 18 az 58, ha ehhez hozzáadunk még ötöt, az 63, azaz az utolsó nyerőszám. Ennyi lett volna az egész, szégyellheti magát mindenki, aki idáig nem jutott el.  

Kérjük a hazai lottózókat, hogy szedjék össze magukat, mert ez kezd cikivé válni.