Boltba ment, aztán eltűnt egy 12 éves gyerek Budapesten

2020.02.04. 06:24

Nem sokkal éjjel fél három előtt került ki a Police.hu oldalára, hogy egy 12 éves fiút keresnek a rendőrök, miután a gyerek a vásárlás után nem ért haza.

A rendőrségen a fiú édesanyja tett bejelentést, hogy „K. Márk Marcell 2020. február 3-án 19 óra körül ferencvárosi lakásukból egy üzletbe ment vásárolni, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik a fiút”, olvasható a rendőrség oldalán.

K. Márk Marcell körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, aki eltűnésekor fehér cipőt, zöld melegítőt, valamint kék kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Frissítés csütörtökön: A Police.hu eltűnt személyeket kereső oldalán már nincs fent a kisfiú, ezért a családnevét és a fotóját eltávolítottuk a cikkből.