Egy nap alatt két illegális játékteremre csapott le a rendőrség

2020.02.07. 08:46

Tegnap egy razzia során számítógépeket és pénzt foglaltak le a gyulai rendőrök – írja a Police.hu. A szórakozóhelyen egy elkülönített helyiségben engedély nélkül játékterem üzemelt. Azok a vendégek, akik próbára szerették volna tenni a szerencséjüket, az alkalmazottaknak különböző összegeket fizettek be, ezután beengedték őket az egyébként zárt szobába.

Számítógépeken különböző játékokat játszhattak, és a megszerzett pontjaikat pénzre válthatták. A Gyulai Rendőrkapitányság a gépeket lefoglalta, és egy 48 éves békéscsabai férfit, valamint a szórakozóhely üzemeltetőjét, egy 37 éves gyulai nőt tiltott szerencsejáték szervezésének gyanúja miatt őrizetbe vette. További két alkalmazott ellen büntetőeljárás indult.

A gyulai mellett az őrizetbe vett férfihez köthető egy békéscsabai vendéglátóhely is, ahol szintén volt engedély nélkül működő játékterem. Ott a gyulai razziával egyszerre a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei tartottak házkutatást. Lefoglaltak három számítógépet és előállították a gépeket kezelő, játékosokat fogadó két nőt, akik ellen szintén büntetőeljárás indult.