Ivó, Milán
EUR 384,51 Ft
USD 363,28 Ft
5 °C
26 °C

Letartóztatásban marad a gyilkossággal gyanúsított pakisztáni férfi

2020.02.23. 13:57

Az ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte a nemzetközi elfogatóparancs alapján elfogott, többszörös emberöléssel is gyanúsított férfi letartóztatását, írja a Fővárosi Főügyészség közleményében. A pakisztáni férfi ellen - a legfőbb ügyész döntése alapján – magyar büntetőeljárás indult, amelyet a Fővárosi Főügyészség irányítása mellett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytat le.

Az eljárásban a nyomozó hatóság őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki a férfit aljas indokból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette, fegyveresen és csoportosan elkövetett rablás bűntette, lőfegyverrel visszaélés bűntette és minősített rablás bűntette miatt.A férfi a gyanú szerint 2009 és 2017. között követett el bűncselekményeket Pakisztánban.

A Fővárosi Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, az indítvány alapján a nyomozási bíró egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, mivel megvan annak az esélye, hogy szabadlábon a férfi ismét bűncselekményt követne el. A végzés a védelmi fellebbezés miatt még nem végleges.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás