Nyomoz a rendőrség az iskolában öngyilkosságot megkísérlő diák ügyében

2020.03.10. 21:01

Néhány napja kisétált a tornaóráról, és megpróbálta felakasztani magát egy negyedikes a kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskolában,  az osztálytársai mentették meg, miután megtalálták az öltözőben. Az ügyben nyomozás indult, írja a Szabad Pécsfoglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. 

Az esettel kapcsolatban az iskola is kiadott egy közleményt.

A héten egyik tanulónk saját testi épségét veszélyeztető cselekedetet hajtott végre. Az osztálytársak és az órát tartó pedagógusok lélekjelenlétének betudhatóan a gyermek azonnal segítséget kapott, mely során meggyőződtünk arról, hogy nincs közvetlen életveszélyben

– írják. A közlemény szerint a gyerek jelenlegi fizikai állapota jó, egyelőre kórházi megfigyelésben részesül. Pszichológus áll a gyerekek és szüleik rendelkezésére, és az iskola belső vizsgálatot is kezdeményezett. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport