Halálra késeltek éjjel egy férfit egy budapesti villamoson

2020.04.04. 06:33

Megszúrtak egy férfit Budapesten egy villamoson, aki belehalt sérüléseibe - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az eset péntek éjjel a VIII. kerületi Orczy téren, a 28-as villamoson történt. A késelés áldozata egy 25 éves férfi, akinek életét a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

A helyszínre érkező rendőrök megállapítása szerint az áldozat a barátjával utazott a villamoson, amikor szóváltásba keveredtek egy háromfős társasággal. A vita hevében a háromfős csoport egyik tagja megszúrta az áldozatot, majd társaival együtt a helyszínről elmenekült.

A rendőrök 23 percen belül elfogták a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV telepen a 43 éves L. Jánost is, akik összefüggésbe hozhatók az emberöléssel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást, és megkezdte az elfogottak kihallgatását – olvasható a police.hu-n.

Friss: Szombat délután azt írta a rendőrség, a nyomozás során megállapították, hogy a 43 éves L. János szúrta meg a 25 éves fiatalembert és D. Károly bűnsegédként vett részt a bűncselekmény elkövetésében. L. Annát tanúként hallgatták ki. A nyomozók kiderítették, hogy a két férfinek volt egy harmadik bűntársa is, a 28 éves D. Éva, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki.

A BRFK Életvédelmi Osztálya L. János ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, D. Károlyt pedig bűnsegédként hallgatta ki emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 28 éves D. Évát bűnpártolással gyanúsítja a rendőrség.

A rendőrök a két férfit és a nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport