Baltával öltek meg egy apát és fiát Nagykőrösön

2020.04.09. 08:39

Április elsején érkezett hívás a rendőrségre egy leégett nagykőrösi ingatlanról, és az abban talált 51 éves férfi és 17 éves fia holttestéről, írja a police.hu azzal, hogy később kiderült, a két személy erőszakos halált halt. A Pest megyei nyomozók a nyomok felkutatása és a tanúk kikérdezése után egy 18 éves román férfit azonosítottak lehetséges elkövetőként, akit el is fogtak, és április 7-én hajnalban kihallgattak. 

Az állástalan, alkalmi munkákból élő V. Csaba március 31-én délután későbbi áldozatai albérlete előtt letámasztotta kerékpárját. Elmondása szerint bement az udvarra, cigarettát kért, felajánlotta, segít fát vágni. Aprítás közben beszédbe elegyedett a mellette álló 17 éves fiúval, aki elmondta, hogy apjával együtt tele vannak pénzzel. Ezt hallva V. Csaba meglendítette a baltát, a fejsérülésétől a földre zuhanó áldozatától elszedte mobiltelefonját, majd bement a házba és a fiú 51 éves apját is fejbe vágta. Átkutatta táskáját, pénzt azonban nem talált, a viseltes mobiltelefonnal pedig hazabiciklizett.

V. Csaba beismerte a gyilkosságot, ellene több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport