Durván elfajult a cigikérés Zuglóban

2020.04.13. 11:50

Cigit kért egy buszmegállóban, majd majdnem agyonütött egy embert egy 27 éves férfi a múlt héten Zuglóban.

- számolt be a durva bűncselekményről hétfőn a rendőrség. A közlemény szerint három férfi április 7-én este hazafelé tartott a munkából, majd a Zuglóban található Mexikói úti buszpályaudvaron megálltak beszélgetni. Kis idő múlva odalépett hozzájuk egy férfi, és cigarettát kért tőlük. Arról nem szól a rendőrségi közlemény, pontosan hogyan is fajulhatott egy egyszerű cigikérés súlyos tettlegességig, mindenesetre ez történt. Ugyanis a kérést szóváltás követte, majd a férfit a háromfős társaság egyik tagja ellökte, mire ő fejbe vágta egyiküket. A sértett a földre esett, és elvesztette az eszméletét.

Egy buszsofőr szemtanúja volt a történteknek, és azonnal hívta a rendőrséget meg a mentőszolgálatot. Az elkövető megpróbált elfutni, de a sértett kollégája utána szaladt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A kiérkező mentősök kórházba vitték a leütött férfit, akiről kiderült, nagyon szerencsétlenül nyelte be az ütést, mivel életveszélyes sérülést szenvedett.

A zuglói járőrök a 27 éves budapesti K. Dávidot elfogták, majd átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök K. Dávidot őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport