Pongrác
12 °C
23 °C

Lezárult a dávodi elásott holttest miatt indult nyomozás

2020.04.18. 17:34

Lezárult a nyomozás a dávodi gyilkosság ügyében: a gyanú szerint egy helyi asszony tavaly nyáron megölte az élettársát, majd a holttestet elásta a házuk udvarában - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

Ahogy korábban írtuk, a 2019. július 24-én egy elásott holttestet találtak Dávodon, az ügyben büntetőeljárást indítottak, majd azzal összefüggésben őrizetbe vettek egy középkorú helyi nőt halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt.

A nyomozás során megállapították, hogy 2019. július 7-én este az asszony szóváltásba keveredett élettársával, és ez tettlegességig fajult. Nem sokkal ezután a férfi a ház teraszán összeesett.

A nő ekkor egy szemeteszacskót húzott élettársa fejére, azt erősen megkötötte és megfojtotta a férfit.

Miután az 52 éves férfi meghalt, testét az asszony maró hatású anyagokkal öntötte le, majd elásta. Később másoknak azt állította, hogy élettársa külföldre ment dolgozni, de a férfi eltűnése gyanússá vált, ezért azt jelentették a rendőrségen. A helyi körzeti megbízott ezután találta meg a férfi holttestének maradványait.

dávod gyilkosság
Fotó: Police.hu

A nyomozók a dávodi nő tettét emberöléssé minősítették át. A letartóztatásban lévő 49 éves gyanúsított ügyében a főkapitányság az iratokat vádemelési javaslattal adta át a főügyészségnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport