Botond, Mózes
EUR 389,66 Ft
USD 373,99 Ft
12 °C
29 °C

Először mutatták meg a koronavírussal küzdő Szent László intenzív osztályát

DBZOL20200422002
2020.04.23. 10:39

A koronavírus-járvány magyarországi kitörése óta először engedtek be fotóst a Szent László Kórház intenzív osztályára, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik – az MTI fotósa jutott be a járványkezelés leginkább terhelt területére.

A teljesen elzárt területen készült képek a járvány kezelése mellett az ápolást végző orvosok, nővérek mindennapjait is megmutatják.

Az Index is folyamatosan szeretne bejutni a koronavírusos betegek ellátásával foglalkozó intézményekbe, hogy megmutathassa, hogyan zajlik itthon a járvány kezelése, ám eddig minden megkeresésünket elutasították. Így maradnak azok a képek, amik azt mutatják meg, ahova beengedték az állami hírügynökség, az MTI fotósát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek