Szervác, Imola
12 °C
16 °C

Ez kocsit nem vezethetett, az gázpisztolyt nem tarthatott, mégis megtették

2020.04.27. 06:10

R. Elemér utasával együtt úgy csapódott egy kerítésbe Ácson, vasárnapról hétfőre virradóra, hogy semmi esetre sem vezethetett volna autót:

  • Ittas volt,
  • nem volt jogosítványa.
gari1
Fotó: Police.hu

De ha lett is volna, azt az autót semmiképp sem vezethette volna. Annak ugyanis

  • nem volt műszakija,
  • nem volt kötelező gépjármű-biztosítása,
  • és kivonták a forgalomból.

Az álmoskönyvben ez már rosszat jelent, főleg, ha így ütközik egy ház kerítésébe. Szerencsésen megúszták az ütközést, viszont épp Gy. Zsolt portáján kötöttek ki, akinek egyébként nem volt engedélye riasztópisztolyra  - derült ki a Police.hu beszámolójából.

gari2
Fotó: Police.hu

Ez önmagában mellékes körülmény lenne, ha Gy. Zsoltnak ennek ellenére nem lett volna riasztópisztolya, de talán nem derült volna ki, ha legalább nem használta volna a kialakult vita hevében, amelynek a kiérkező rendőrök vetettek véget azzal, hogy mind a balesetet okozó R. Elemért, mind a gáz- és riasztófegyverrel vitatkozó Gy, Zsoltot előállították a Komáromi Rendőrkapitányságon. Előbbi ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás, utóbbi ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport