Maró folyadékot öntött lánya fejére egy férfi

2020.05.05. 19:43
A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak az orosházi férfinak az ügyében, aki maró folyadékkal öntötte le 19 éves lányát , mert szerinte a lány gyakran váltogatta partnereit.

Vegyszerrel öntötte le a lányát egy férfi 2019. április 21-én, Orosházán, az Október 6. utcában, írja a police.hu. A férfi elmondása szerint a gyermeke gyakran váltogatta partnereit. Megpróbált beszélni vele erről, de nem tudott rá hatni. 

Ezért a vizsgálat szerint egy félliteres műanyag flakonba maró hatású folyadékot tett, és az utcán, egy olyan helyen, ahol tudta, hogy meg fog jelenni a lánya, megvárta őt. Amikor megérkezett, odalépett hozzá és megkérdezte tőle, hogy kivel fog találkozni. A lány válasza után elővette a flakont és azért, hogy ne tudjon elmenni a randevúra, a vegyszerrel lelocsolta őt. A férfi a lány fejére is öntött a folyadékból, ami lecsorgott az arcára, így a maró anyag súlyos sérüléseket okozott. 

Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfi ellen súlyos testi sértés miatt eljárást indított. A nyomozás befejeződött, a büntetőeljárás iratait továbbították az ügyészségre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport