Érettségibulin esett ki az ablakon egy 17 éves fiú

2020.05.10. 18:59

Korrekció: Alábbi szemlénkben korábban tévesen szerepelt, hogy életét vesztette a cikkben szereplő 17 éves diák. A május 11-i hírek szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba, állapota az aznapi információk szerint válságos.

Éjszaka kizuhant egy házibuliból az ablakon egy 17 éves gimnazista Budapesten, a fiút a mentőknek még sikerült újraéleszteniük. A tragédia egy budai, Fő utcai házban tartott házibulin történt éjjel kettő körül, az RTL Klub híradója szerint a 17-18 éves gimnazisták az érettségit ünnepelték.

A 17 éves fiú a második emeletről zuhant a járdára, a mentőket a ház alatt működő kisboltból hívták ki, miközben a buliból is lerohantak a többiek az utcára. Az eszméletlen fiút válságos állapotban vitték be a János Kórházba, eltört a gerince és a koponyájában is vérömleny keletkezett.

A szülőket felhívták a buliból, hogy jöjjenek, mert a fiúk kábítószerezett és nagyon rosszul van, de valamiért egy teljesen másik címet adtak meg nekik, ezért ők csak órákkal később tudták meg, hogy a gyerekük kórházban van. Néhány percre hajnalban beengedték hozzá őket. A rendőrség kábítószer-birtoklás és rongálás miatt állított elő öt fiatalt az üggyel összefüggésben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport