Apollónia
15 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Videóra vették a durva autóbalesetet Városlőd határában

2020.05.13. 07:27

Kis híján tragikus autóbalesetet rögzített Városlőd határában egy autós a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mérnökségei ezekben a hetekben a lokális és nagyfelületű burkolatjavítási munkák mellett az út menti növényzet gondozási munkáira is nagy hangsúlyt fektetnek. Néhány nappal ezelőtt a társaság ajkai mérnöksége váltakozó forgalomirányítás mellett végzett kaszálási munkákat, amikor egy autó becsapódott a munkaterületre

– írják, és csatolták a felvételt, amelyen az látható, hogy egy autós fedélzeti kamerájának sikerült felvennie, ahogy egy másik autós beleszáll az úton várakozó jármű utánfutójába egy kisteherautóval, és az ütközés meg majdnem elsodorja a Magyar Közút alkalmazottját.

A férfinak óriási szerencséje volt, mert ahogy a felvételen is látszik, a várakozó autójának utánfutóján egy kisebb ipari, úgynevezett gatter fűrész volt, ami az ütközéstől előrerepült, és majdnem eltalálta az út szélén dolgozó férfit.

A tavaszi időszakban a társaság mérnökségi szakemberei nagyobb erőkkel végeznek kézi és gépi kaszálási munkákat, ezért arra kérik a közlekedőket, hogy a szokásosnál óvatosabban és körültekintőbben vezessenek, és figyeljenek a kaszálást végző szakemberekre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport