Megölte munkaadóját, majd a holttestet felgyújtotta

2020.05.19. 12:12

A Tatabányai Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki Tatabányán megölte munkaadóját, majd testét egy tanyára szállította, felgyújtotta és elásta - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

2 2613
Fotó: Police.hu

A gyilkosság még április 12-én este történt, de a rendőrség csak május 15-én fedezte fel a holttestet és fogta el a tettest. A rendőrség akkori híréből nem derült ki, hogy a 33 éves férfi áldozata a munkaadója volt, sem pedig az, hogy miután halálra verte a sértettet, a holttestet a saját tanyájára szállította, egy szemétégetésre használt gödörbe helyezte, gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

A 33 éves férfi beismerő vallomást tett. Az ügyészség közleménye szerint büntetett előéletű, korábban védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, valamint lopás vétsége miatt is felelősségre vonták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport