Ötvenmillió forintnyi kokainnal a hátán szenvedett balesetet egy motoros Pécsnél

2020.05.24. 20:10

Durván két és fél kilogrammnyi kokaint találtak egy motoros hátizsákjában, miután a férfi Pécs határában balesetet szenvedett, közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Police.hu szerint a motoros a 66-os úton szombat délután ütközött össze egy autóssal: az autós lefékezett, a motoros pedig beleszaladt, és le is esett a motorjáról.

Az, hogy a férfi hátizsákjában mi rejtőzött, csak azután derült ki, hogy a motorost a baleset miatt kórházba szállították.

Az intézményből jelezték a rendőrségnek, hogy a férfinál két darab tégla formájú, nejlonzacskóba csomagolt tömböt találtak, amelyben valószínűleg kábítószer van.

A rendőrök által végzett gyorsteszt a kokainra pozitív lett. A lefoglalt kábítószergyanús anyag feketepiaci értéke elérheti az ötvenmillió forintot is.

A rendőrség szerint a 43 éves nemesnádudvari motoros férfinál elvégzett gyorsteszt szintén pozitív lett amfetaminra és kokainra is.

A rendőrök őrizetbe vették a férfit, aki elismerte a bűncselekményt. Ezután intézkedtek a kokainos motoros folyamatos őrzéséről, és kezdeményezték letartóztatását is. 

Most jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a motoros ellen. A lakásán informatikai eszközöket és nagy értékű személyautót is lefoglaltak (utóbbit vagyonbiztosítás miatt).

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport