Féltékenységből ölte meg élettársa a 24 éves dombrádi nőt

2020.06.08. 06:37

Vasárnap elfogta a rendőrség annak 24 éves dombrádi nőnek a (volt) barátját, akit különös kegyetlenséggel öltek meg. A nő holttestére a Bors szerint lemeztelenítve, kivéreztetve, összetört fejjel találtak rá a családi ház kertjében.

A 23 éves L. Cs. az egyik rokonánál bújt el Dombrádon, miután 2020. június 5-én olyan súlyosan bántalmazta 24 éves élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A férfit elfogatóparancs alapján keresték, egyik rokonánál találtak rá június 7-én. A rendőrség azt írja: elfogása és előállítása után L. Cs.-t halált okozó testi sértés elkövetésének gyanújával hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként. A férfi beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

"Megmondtuk Nórinak, hogy nem hozhatja ide azt a fiatalembert! Tiszteletlen volt és agresszív! Hiába könyörögtünk neki, hogy hagyja el és költözzön haza. Rendszeresen verte! Volt, hogy Nóri kék-zöld foltokkal menekült haza, de az is megesett, hogy Csaba eltörte a kezét és a lábát" - mesélte a Borsnak Dóri, az áldozat testvére.

Nóri édesanyját, Évát is megszólaltatta a lap. Éva azt mondta, hogy a lányának három gyermeke volt, de kettőt elvettek tőle, mert nem voltak megfelelőek az otthoni körülményei, az egyik gyerekét pedig ő, mármint Éva neveli.  

A Bors elérte a 23 éves L.Cs. anyját is. "Egyet biztosan tudok! A fiam nem akarta megölni a szerelmét! A múlt héten egy idegen férfival kapta rajta, hát persze, hogy Csabi megroppant! Alig bírtam megvigasztalni – mondta a Borsnak Katalin.