Letartóztatták a dombrádi nő gyilkosát

2020.06.09. 15:43

A Nyíregyházi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a 23 éves férfinak, aki múlt héten megölte élettársát Dombrádon. A férfi beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el.

Mint a bíróság közleményéből kiderül, L. Cs. péntek késő délután dombrádi lakásukban veszekedett élettársával, annak új kapcsolata miatt, melynek során ököllel és tenyérrel többször arcon ütötte a nőt. Az ütésektől a nő úgy esett el, hogy a fejét beverte az ágy sarkába. A férfi ezt követően a vérző fejű sértett több bordáját is eltörte.

A súlyos állapotban lévő sértettet a házban magára hagyta, és egy ismerősét értesítve elmenekült. A helyszínre érkező hölgy értesítette a mentőket, azonban az orvosi segítség sem tudta megmenteni a nő életét, aki a helyszínen meghalt.

A letartóztatás elrendelésekor a bíróság figyelembe vette, hogy a férfi büntetett előéletű, 2020. februárjában lopás bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, ennek próbaideje alatt követte el a gyilkosságot. A végzés nem végleges, az ügyész tudomásul vette, de a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

A bulvárlapok szerint a férfi rendszeresen verte élettársát, aki öthónapos terhes volt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport