2024. július 14. 21:00
Spanyolország
Anglia

Kilépett a Jobbikból a párt Heves megyei elnöke is

2020.06.10. 20:11

"A mai napon lemondtam a Heves megyei Jobbik elnöki posztjáról, és kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból" - jelentette be Facebook-oldalán Orbán Gábor, a párt politikusa.

Sajnos a barátság és a bajtársiasság jelentősége alig négy hónap alatt teljesen eltűnt a pártból, helyettük megjelent a besúgás, hátbaszúrás

- részletezi távozása okait, majd azzal folytatja, hogy néhány hónap alatt tönkretették mindazt, amiért ő társaival éveken át becsülettel és alázattal küzdött.

Egy közösséget nem lehet megvásárolni, nem lehet ostoba és hazug körlevelekkel manipulálni. Egy közösséget megbecsülni kell. Véleményem szerint a regnáló vezetés bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlanok egy közösség vezetésére, de ahelyett, hogy magukban keresnék a hibát és lemondanának, inkább nem létező külső ellenségekre mutogatnak

- szúr oda Jakab Péternek és az elnökség tagjainak, majd megismétli, hogy ebben ő nem kíván részt venni, mert a pártban zajló folyamatok az értékrendjével nem összeegyeztethetőek.

Az elmúlt hetekben a Jobbik több meghatározó politikusa is bejelentette távozását. Kilépett a pártból Sneider Tamás, Varga-Damn Andrea, Farkas Gergely országgyűlési képviselők, valamint Mirkóczki Ádám egri polgármester is.