Boglárka
19 °C
35 °C

Húsz év házasság után szex közben stresszlevezetésként verni kezdte a feleségét

2020.06.11. 10:44

Szexuális kényszerítéssel vádol a Győri Járási Ügyészség egy férfit, aki szex közben "stresszlevezetésként" többször is bántalmazta a feleségét. A vád egészen pontosan "hozzátartozója sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés bűntette", közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a házaspárnak két gyermeke született, őket a feleség egyedül nevelte Győrben, a férfi máshol dolgozott, a családját hetente egy-két alkalommal látogatta. A húsz éves házasságuk utolsó éveiben a férfi a munkahelyi stressz miatt egyre agresszívabb lett a feleségével, és rendszeresen hangoztatta, hogy anyagilag tőle függenek.

A férfi a feleségét az együttléteik alkalmával bántalmazta is, írta az ügyészség, a férfi azzal érvelt, hogy ezt a stresszlevezetés céljából a felesége „igazán megteheti érte”, hiszen „ez a dolga”, ellenkező esetben ő „egy szemét alak”.

A feleség természetesen igyekezett megúszni a bántalmazást, így a férfi a bántalmazó együttlétek nélkül egyre kevesebb, majd idővel egyáltalán nem adott pénzt a családjának.

A nő egy idő után szakított a férfival, aki aztán a nő ingatlanához ment, és mivel nem engedték be, feleségét és a saját szüleit azzal fenyegette meg, hogy elvágja a torkukat.

A vádlott terhére rótt bűncselekmény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.