A késelés után átöltözött, hátha így nem ismerik fel a rendőrök, letartóztatták

2020.06.12. 09:23

2019. július 12-én F. Krisztián egy szarvasi sörözőben iszogatott egy másik vendéggel, ám később megkéselt valakit, de hiába öltözött át, letartóztatták – írja a Police.hu. Az utolsó sört már nem tudta kifizetni, ezért megkérte a pultost, hogy írja a beszélgetőpartnere számlájára. A nő ezt nem akarta megtenni, mire a férfi üvöltözni kezdett, és azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a kocsmát. Eközben azt is felemlegette, hogy otthon amúgy milliói vannak, de nem akarta mind elhozni sörözni.

Az utcán a pultos hölgy élettársa megállította, mert nem tetszett neki, ahogy a nővel beszélt. Veszekedni, majd verekedni kezdtek, majd F. Krisztián hasba szúrta a másik férfit, és elmenekült. Otthon átöltözött, majd visszament a sörözőhöz, hiszen egy másik kabátban biztos nem ismeri fel senki.

A rendőrök azonban ezalatt kihallgatták a szemtanúkat, és hiába vált a késelő szinte új emberré az új ruhában, felismerték és letartóztatták.

A megszúrt férfit életveszélyes állapotban kórházba szállították, de az azonnali műtétnek köszönhetően túlélte az esetet. A 36 éves F. Krisztián könnyű sérüléseket szerzett a dulakodás közben.

A rendőrség a késelőt emberölési kísérlettel, az időközben felépült megkéseltet pedig garázdasággal gyanúsítja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport