Egy ember meghalt, 8-an megsérültek egy hajnali balesetben az M7-es autópályán, Siófok közelében

2020.07.04. 07:08

Felborult egy kisbusz szombat reggel az M7-es autópályán, Siófok közelében, a balesetben kilencen megsérültek. A sztráda Budapest felé vezető oldalán az autósokat a 65-ös útra terelték, de a police.hu tájékoztatása szerint a korlátozást 9 óra 22 perckor feloldották, a forgalom jelenleg újra zavartalan.

m7

A baleset reggel 6 óra után történt: egy román kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között a belső szalagkorlátnak ütközött, majd felborult, tudatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset következtében nyolcan megsérültek, egy nő pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál az MTI-vel azt közölte, hogy a balesetben öten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg. Az egyik súlyos sérültet mentőhelikopterrel a székesfehérvári kórházba, a többieket a siófoki kórházba vitték, tette hozzá.

A balesetről a katasztrófavédelem azt közölte, hogy egy kisbusz borult fel Siófok térségében; a város hivatásos tűzoltói megkezdték a műszaki mentést.