Anyja is segíthette az élettársának szexpartnereket közvetítő férfit

2020.07.09. 07:27

Szobákat bérelt, és élettársának közvetített szexpartnereket egy sarkadi férfi, akinek a gyanú szerint édesanyja is segített a prostitúciós tevékenység megszervezésében, írja a Police.hu. Mindkettőjüket elfogták.

A rendőrség szerint a 20 éves férfi az interneten feladott hirdetések segítségével szerzett szexpartnereket a 22 éves élettársának. A hívásokat a nő fogadta, de az üzenetet küldőknek a férfi válaszolt, és a nő nevében leegyeztette a találkozók időpontját, helyszíneit.

elfogás2 0
Fotó: Police.hu

Gyulán, apartmanházakban bérelt szobákat, majd miután a nő pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott a hozzá érkezőknek, magához vette a bevételt. A rendőrség szerint a férfi a nővel tartatta ki magát.

A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit kerítéssel, valamint kitartottsággal, édesanyját bűnsegédként elkövetett kerítéssel gyanúsítja. A nyomozók telefonokat, pénzt, arany ékszereket és egy kocsit foglaltak le tőlük.

A rendőrök vizsgálják az apartmanházak üzemeltetőjének büntetőjogi felelősségét is, az egyik szállásadót prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.