Simon, Szimonetta
1 °C
15 °C

Halálos előzés a 85-ös úton

2020.07.12. 09:18

A 85-ös számú főúton, Pereszteg irányából Fertőszentmiklós felé haladt egy BMW típusú gépkocsi szombat este 19 óra 45 perckor, vezeti fel az esetet a police.hu

A BMW-s a 64-es kilométernél egy előtte haladó (ismeretlen forgalmi rendszámú) gépkocsi előzésébe kezdett. Előzés közben az erősen nedves útburkolaton a jármű megcsúszott, átsodródott a másik forgalmi sávba, és összeütközött a vele szemben érkező Opellel. 

Az ütközéstől az Opel az úttest mellett álló fák közé csapódott. A balesetben a vétlen autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasa, valamint az okozó jármű vezetője és annak utasa megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy mindig az időjárási, látási, és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek. Kérik, gondoljanak arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania az alapvető közlekedési szabályokat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport