18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Négy gyermeküket bántalmazhatták szexuálisan a kerepesi szülők

2020.07.14. 08:12

Szexuális erőszak, szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás két kerepesi szülő, a 27 éves M. Marianna és a 30 éves L. Zoltán ellen, a nagymamát, L. Elemér Józsefnét pedig szexuális erőszakkal és szexuális visszaéléssel gyanúsítja a rendőrség. A hatóságok hétfőn reggel vonultak ki a Kerepesen élő családhoz, ám ekkor csak az 57 éves nagyszülőt találták otthon, őt előállították. A szülők, miután tudomást szereztek arról, hogy a rendőrök keresik őket, önként jelentkeztek, írja a Police.hu.

Az ügyben 2019. október végén indult nyomozás, melynek adatai szerint a szülők 2017 nyarán több alkalommal, szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítették a velük egy ágyban alvó, akkor 6, 4, 3, valamint 2 éves gyermeküket, miközben a nagymama, L. Elemér Józsefné a cselekmények folytatására biztatta őket. Ha a kicsik nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel, hajukat megtépve vették rá őket. Előfordult, hogy a gyermekek szem- és fültanúi voltak szüleik szexuális együttlétének.

M. Marianna és L. Zoltán többször arra kényszerítették gyermekeiket, hogy alig egy hónapos öccsüket egy kistarcsai élelmiszer-áruházhoz magukkal víve kolduljanak. Az emberektől pénzt és ételt kérve azt kellett mondaniuk, hogy betegek. A kicsiket azóta kiemelték a családból, és nevelőszülőkhöz kerültek. Az eljárás során bevont pszichológus szakértő véleménye szerint a gyerekek korábbi bántalmazása valószínűsíthető.

L. Zoltán és L. Elemér Józsefné panaszt tett a gyanúsítás ellen, és mindhárman tagadták a bűncselekmények elkövetését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport