Két család verekedett össze Érden, egy ember meghalt

2020.07.31. 16:41

Botokkal, késekkel esett egymásnak két család Érden, 13 embert vettek őrizetbe. Csütörtök este, nem sokkal negyed kilenc után érkezett a rendőrségre bejelentést arról, hogy egy érdi benzinkútnál tömegverekedés tört ki és lövések is eldördültek.  

A verekedésben egy ember meghalt, ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek

- mondta a pénteki sajtótájékoztatón Latorovszky Gábor megbízott főkapitány-helyettes.

A rendőrség 12 ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, egy ellen pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a letartóztatásukat, tette hozzá. 

A rendőrség nem engedi a vendettát, a leghatározottabban fellép az ilyen cselekményekkel szemben

- fogalmazott a főkapitány-helyettes. 

A sajtótájékoztatón levetítették a benzinkút térfigyelő kameráinak felvételeit, amiken az MTI beszámolója szerint az is látható, hogy egy autó nagy sebességgel tolatva elüt egy férfit, aki a jármű alá kerül, a töltőállomás vendégei pedig riadtan ugranak el a botokkal és késekkel támadó férfiak elől.

A 24.hu pedig azt írja, a levetített felvételeken az is kivehető volt, hogy "kövekkel dobálják, és botokkal, vascsövekkel, ásókkal ütik-verik egymást a két család tagjai". Négy férfi azonnali orvosi ellátásra szorult, de az őrizetbe vett 13 ember közül mindenki megsérült. Többségük szúrt, vágott, vagy valamilyen zúzódásos sérüléseket szenvedett, írja a 24.hu. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport