Felborult egy tréler az M1-esen, a sofőr meghalt

2020.08.04. 06:06 Módosítva: 2020.08.04. 09:28

Halálos baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán kedden hajnalban. A rendőrség közlése szerint egy rakomány nélkül közlekedő autószállító tréler a belső szalagkorlátnak ütközött a 111-es kilométernél, Győr közelében. A jármű a belső sávban állt meg. A sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A Baranya megyei Szabadszentkirály és Szentlőrinc között is volt egy súlyos baleset: összeütközött két autó, az egyik sofőr meghalt, ketten megsérültek.

A rendőrség fél 12 környékén egy újabb balesetről számolt be: a közlemény szerint személyi sérüléssel járó baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében, kedden 10 óra 43 perckor, amikor két azonos sávban haladó tehergépjármű – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött.

A baleset következtében az egyik járműben egy ember megsérült. A beszorult sérült mentését a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai megkezdték. A rendőrség az autópályát a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport