18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az almafák helyett a nemi szervét mutogatta a férfi a szomszéd kislánynak

2020.09.01. 14:41 Módosítva: 2020.09.01. 14:44
A Szikszói Járási Ügyészség egy 42 éves férfi ellen emelt vádat szeméremsértés bűntette miatt.

Egy szeméremsértő férfiről számolt be az ugyeszseg.hu, aki a hivatal információ alapján a 42 éves férfi elcsalt a szomszédban lakó kislányt a saját telkére, ahol meg nem engedett módon viselkedett vele.

Az eset tavaly nyáron történt egy borsodi faluban, ahol a vádlott a házának udvaráról figyelte a szomszédos lakóház kertjében játszó kislányt, aki testvéreivel és más ismerős gyerekekkel együtt múlatta az időt. 

Előre eltervezte

A férfi egyszer csak átment az önfeledten szaladgáló gyerekekhez és a kiskorú lányon kívüli valamennyi gyermeket trágár szavakkal elzavarta. Amikor egyedül maradt a leánnyal arra kérte, hogy menjen el vele egy másik ház kertjébe megnézni az ottani almafákat. 

Kapcsolódó

Gyermekpornográfia vádjával letartóztatták az erkélyen önkielégítő férfit

Szeméremsértéssel is vádolják az 53 éves, XII. kerületben élő férfit.

A kislány nem csak a gyermeki naivitás miatt nem gyanakodott, hanem mivel a szomszédban lakó férfiról volt szó, ismerte, ezért bízott benne. Így a gyermek a férfival tartott, aki az ingatlan egy félre eső helyén a kislány jelenlétében szeméremsértően viselkedett. A kiskorú ezt látva a férfi marasztalása ellenére elfutott a helyszínről, és otthonában a szüleinek elmesélte a történteket.

Az ügyészség az egyébként már büntetett előéletű férfira felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte, illetve indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat véglegesen tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gyógykezelését végezné.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport