Botond, Mózes
EUR 384,73 Ft
USD 369,03 Ft
12 °C
29 °C

Állatvédelmi megbízottat nevezett ki Karácsony Gergely

2020.09.03. 09:43
Szabó Rebeka társadalmi munkában dolgozik, mellette marad alpolgármester Zuglóban.

Megkezdte munkáját Szabó Rebeka, Karácsony Gergely állatvédelmi témákban illetékes főpolgármesteri megbízottja – derül ki a Főpolgármesteri Hivatal portálunkhoz eljuttatott közleményéből. Mint írják, az állatvédelemmel kapcsolatban már eddig is több hónapos előkészítő munka zajlott a Városházán, „a folyamat most új lendületet kap, és elkezdődik a kampányban beharangozott Állatvédelmi Charta pontjainak megvalósítása”.

A városvezetés számára kiemelten fontos téma az állatvédelem, a Charta első pontja pedig egy ezért felelős főpolgármesteri megbízott („ombudsman”) kinevezése volt, amely most teljesült.

Közben már folynak az egyeztetések egy kedvezményes ivartalanítási program indításáról, és az állatvédelmi civil kerekasztalt is összehívják az ősz folyamán – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Szabó Rebeka fővárosi állatvédelmi megbízatását társadalmi munkában látja el a zuglói alpolgármesteri feladatai mellett.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek