Bernát, Felícia
EUR 384,14 Ft
USD 363,93 Ft
8 °C
30 °C

Már a rendőrségen van az érdi csatornázási ügy

2020.09.04. 19:35
Feljelentették Csőzik László polgármestert, amiért megvádolta a volt városvezetést.

Pontot kell tenni végre az érdieket közvetlenül érintő fontos és súlyos ügyre, mondta T. Mészáros András, Érd volt fideszes polgármestere, majd bevonult a rendőrségre, és feljelentette Csőzik László jelenlegi polgármestert. 

Az érdi csatornázási ügy hosszú évekre nyúlik vissza, az alapvető konfliktust az okozta, hogy a csatornaépítéshez beérkező jelentős uniós támogatás dacára 250 ezer forintos lakossági önrészt fizettek be az érdiek. Ebből mindössze 11 ezer forintot akarnak visszafizetni ingatlanonként. 

Az érdiek tömeges perindításra készültek évekkel ezelőtt. Csőzik László, a város pártonkívüli, összellenzéki polgármestere ígéretet tett, hogy az önkormányzati ciklus végéig kifizetik a 250 ezer forintos csatorna-hozzájárulást a lakóknak,

a bűnösöket pedig megbüntetik

– mondta a polgármester, aki szerint a lakosságtól beszedett önerőt a volt fideszes városvezetés élte fel, tüntette el. 

T. Mészáros András, Érd volt polgármestere és alpolgármestere ezzel ellentétben viszont pont Csőzik Lászlót vádolja ezzel, így a volt városvezetés most feljelentette a polgármestert, és azzal fordult a rendőrséghez, hogy vizsgálják ki az ügyet. 

Egy az érdieket közvetlenül érintő fontos és súlyos ügyről van szó, amelynek a végére pontot kell tenni most már

– írja T. Mészáros András Facebook-oldalán. Hozzátette: arra kéri a hatóságot, hogy vizsgálják ki, fennáll-e bármilyen bűncselekmény az ügyben. 

Egy az érdieket közvetlenül érintő fontos és súlyos ügyről van szó, amelynek a végére pontot kell tenni most...

Közzétette: T. Mészáros András – 2020. szeptember 4., péntek

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek