Egy órán belül két eltűnt személyt is megtaláltak

2020.09.07. 13:34
Kitettek magukért a kuntszentmiklósi rendőrök, akik villámgyorsan a nyomára akadtak egy 11 éves kisfiúnak és egy 73 éves bácsinak.

Kis túlzással élve mondhatnánk, hogy szinte eltűnni sem volt ideje annak a két személynek, akiket a Bács-Kiskun megyei rendőrök hihetetlen gyorsan, alig egy óra alatt megtaláltak – olvasható a police.hu cikkében. A rendőrségi portál beszámolójából kiderül, hogy egy 11 éves szabadszállási fiú eltűnését szeptember 5-én délután fél 4-kor, majd nem sokkal később negyed 5 előtt egy 73 éves férfi eltűnését is jelentették a helyi rendőrségen. 

A gyermek az utcán kerékpározott, majd úgy döntött, anélkül, hogy szüleinek szólna, egy kis csavargásra indul. A szülők érthetően aggódtak, így a rendőrséghez fordultak, mikor gyermekük elveszett. Az idős bácsi eltűnését felesége tudatta az egyenruhásokkal: az ijedt asszony kétségbeesetten telefonált, mivel férjének problémát okoz a tájékozódás, gyógyszereket szed, és telefon sem volt nála. 

Kapcsolódó

Nézzen tévét, gyilkost foghat!

Ezzel a lehetőséggel rántja be nézők milliót a Netlix által feltámasztott Unsolved Mysteries sorozat. A műsor révén kaptak már el szökevény gyilkost, megfejtették amnéziában szenvedők titkait és rátaláltak több millió dollárt eltüntető csalóra.

A kisfiút a helyi járőrök fél óra alatt, míg a idős urat a szabadszállási körzeti megbízott és alosztályvezetője másfél órán belül találta meg, a zavarodott bácsi már a dunai gáton sétált Dömsöd irányába.