Elkezdődött a tanárát Győrben megkéselő diák büntetőpere

2020.09.07. 12:55 Módosítva: 2020.09.07. 12:55
A győri Jedlik Ányos szakközépiskola fizikaóráján tavaly decemberben történt késelés ügye újabb állomáshoz érkezett. A Győri Törvényszéken hétfőn került sor a tanárát késsel megszúró 17 éves diák büntetőperének előkészítő ülésére.

A 17 éves H. A. Cs. ellen előre kitervelten, közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt indult büntetőper, amelynek előkészítő ülését hétfőn tartották a Győri Törvényszéken – írja az MTI. 

A középiskolás fiú még tavaly decemberben szúrta hátba fizikatanárát a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában, mert hármast kapott a dolgozatára. Több osztálytársa szerint már fizikaóra előtt azt mondta az egyébként visszahúzódónak tartott fiú, hogy ha hármast kap, leszúrja a tanárnőt.

Az orvos szakértői vélemény szerint a mellkast ért szúrás alkalmas lehetett volna arra, hogy a diák megölje az 51 éves tanárnőt.

Kapcsolódó

Diák késelt meg egy tanárnőt egy győri iskolában

A Jedlik Ányos középiskolában dél környékén támadtak meg egy tanárnőt, akit elvittek a mentők. Egy 17 éves diák támadta meg, elfogták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport